Illatosítás

Keresés finomítása

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
A JOIK CRÉME BRÜLÉE szójaviasz illatgyertya a vanília puding szerelmeseinek! Mint a desszert, frissen karamellizált cukorral a tetején egy elegáns étteremben. Legszívesebben beleharapnál a levegőbe! A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag ..
bruttó: 3.500,- Ft
A JOIK FORRÓ CSOKOLÁDÉ szójaviasz illatgyertya a csokoládé imádók klubtagjainak. Isten hozta a legelegánsabb csokoládék világában! A hűvös, hideg este is lehet szeretnivaló: meleg takaróban a kandalló előtt kucorogni és forró tejszínes csokoládét kortyolgatni! A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyav..
bruttó: 3.500,- Ft
A JOIK VANÍLIÁS MOGYORÓ szójaviasz illatgyertya desszert helyett! A klasszikus vanília illatot érinti a selymes karamell és a gazdag juhar szirup. A csodálatos meleg illatban felfedezhetjük a lágy vajjal keveredett gesztenyét is. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrás..
bruttó: 3.500,- Ft