Szállítási információ

A webshopban vásárolt termékeket a DPD futárszolgálattal szállíttatjuk ki. A szállítási költség (kiskereskedelmi vásárlás esetén) a megrendelés értékétől függ. A szállítás ára a kosárban számolódik hozzá a rendeléshez.

5.000,- Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség 990,- Ft.
5.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES.


A szállítási költségek Magyarország egész területén egységek. Termékeit rendelheti otthonába, vagy munkahelyére, azonban postafiókcímre nem áll módunkban kézbesíteni. Kérjük, a vásárlás folyamán adatainál a telefonszámát is adja meg azért, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a szállító felvehesse Önnel telefonon a kapcsolatot.
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget jelenleg csak utólag a csomag átvételekor lehetséges a futárnak kifizetnie készpénzzel (utánvét). Mivel a futárszolgálat csak készpénzt fogad el, így az átvételnél nincs lehetőség a vásárlási utalványok, egyéb kedvezmények beváltására.

A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Vásárlót terhelik.

A MAKADÉMIA KFT. ellenőrzött termékeket ad fel csomagban, azonban előfordulhat szállításból eredő sérülés. Ezért kérjük, az átvételt követően ellenőrizze a termékek állapotát. Amennyiben a termék megsérült vagy összetört szállítás közben, helyszínen töltsön ki erről egy jegyzőkönyvet.Kérjük Önöket átvételkor ellenőrizzék kívülről a csomagot, hogy nincs e valamilyen módon sérülve. Abban az esetben, ha bármilyen kétsége merülne fel, kérjük tagadja meg a csomag átvételét, és lépjen kapcsolatba velünk. Esetleg fizetés után ellenőrizze a csomag tartalmát a futár előtt.
Amennyiben az átvétel után veszi észre a sérülést vagy hogy a csomag hiányos, akkor nem tudunk Önnek segíteni a reklamáció során a futárcég és Ön között. A csomag átvétele után, erre az esetre a reklamáció nem terjed ki.