Szójaviasz illatgyertyák

​​

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Egy frissen szüretelt tele kosár érett, lédús alma csábító illata. Nosztalgikus őszi illat, mely a napsütésben aranyló gyümölcsös természet illatát idézi fel.  A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójavia..
bruttó: 3.500,- Ft
Ízletes, friss citrom illat, amit lágyít a vaníla érintése, a gyömbér melegsége, a fás szantálfa és a bergamott. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az ..
bruttó: 3.500,- Ft
Gazdag vanília krém egy finom, szaftos, könnyű citrom tortán ... dekadens kényeztetés. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az olvadáspontjuk, tovább égn..
bruttó: 3.500,- Ft
A friss, hideg borsmenta és egy csipetnyi édes krémes vanília tökéletes keveréke. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az olvadáspontjuk, tovább égnek, m..
bruttó: 3.500,- Ft
Egy romantikus és klasszikus fényűző illat a jéghideg pezsgő és a nap által érlelt zamatos eper párosításából. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az ol..
bruttó: 3.500,- Ft
A szantálfa, mirha, vanília, pézsma, feketebors és ámbra misztikus illatkombinációja. Ha mély, sötét, varázslatos és szexi éjszakára vágysz! A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égn..
bruttó: 3.500,- Ft
A parfüm, ami után megfordulsz! A lédús és friss alma fiatalos keveréke kifinomult exotikus virágokkal, pézsmával és érzéki fás illatokkal. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égne..
bruttó: 3.500,- Ft
A jázmin bokor gyönyörű fehér virágai meghintve fátyolos pézsmával. Egész évben klasszikus illatfelhő. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az olvadáspon..
bruttó: 3.500,- Ft
Egy csokor virágos jázmin, neroli, kókusz és őszibarack aláfestéssel egy bódító illataromában! A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az olvadáspontjuk, to..
bruttó: 3.500,- Ft
A frissen vágott, élénkítő uborka és az ínycsiklandó sárgadinnye keveréke egy varázslatos illatvilágban. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az olvadásp..
bruttó: 3.500,- Ft
A kókusz és az ananász illatának finom keveréke, mint egy tökéletes nyaralás egy távoli trópusi szigeten. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag teljesen lebomlik. A szójaviasz gyertyák tisztábban égnek, és mivel alacsonyabb az olvadás..
bruttó: 3.500,- Ft
A JOIK CRÉME BRÜLÉE szójaviasz illatgyertya a vanília puding szerelmeseinek! Mint a desszert, frissen karamellizált cukorral a tetején egy elegáns étteremben. Legszívesebben beleharapnál a levegőbe! A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrásból, szójababból. Biológiailag ..
bruttó: 3.500,- Ft
A JOIK FORRÓ CSOKOLÁDÉ szójaviasz illatgyertya a csokoládé imádók klubtagjainak. Isten hozta a legelegánsabb csokoládék világában! A hűvös, hideg este is lehet szeretnivaló: meleg takaróban a kandalló előtt kucorogni és forró tejszínes csokoládét kortyolgatni! A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyav..
bruttó: 3.500,- Ft
A JOIK VANÍLIÁS MOGYORÓ szójaviasz illatgyertya desszert helyett! A klasszikus vanília illatot érinti a selymes karamell és a gazdag juhar szirup. A csodálatos meleg illatban felfedezhetjük a lágy vajjal keveredett gesztenyét is. A JOIK illatgyertyái igazi luxussal hintenek meg bármely helyiséget. A gyertyák kézzel készülnek, környezetbarát szójaviasszal, a legfinomabb illóolajokkal, fényes üvegben. A szójaviasz egy környezetbarát gyertyaviasz megújuló természeti forrás..
bruttó: 3.500,- Ft